Rólunk

Rólunk

A Füzes Cukrászda története

A Füzes Cukrászdát nagyapám Füzes Lajos alapította 1948-ban. 1952-ben államosították, majd két évvel később újra nyitott a belvárosi Cserhát utcában. Édesapám ott sajátította el a szakmát nagyapám felügyelete mellett. Miután harmadik generációs cukrászként sikeresen letettem a Mester vizsgát megalapítottam a Füzes Cukrászdát, amely nagyapám által kidolgozott hagyományos ízvilágot követ.  A Füzes Cukrászda 1997 óta működik Zugló kertvárosi övezetében, az Egressy út 135-ben.

Készítményeink hagyományos receptúra alapján készülnek melyet még nagyapám állított össze, természetesen a kínálatunkat az évtizedek során újabb és újabb termékekkel bővítettük.

 

Terasz

Kellemes kültéri terasz várja a kávézni, sütizni fagyizni vágyókat.

Gyermekbarát cukrászda

Kisgyermekkel érkezők igénybe vehetik az etetőszéket, nagyobb gyermekek beülhetnek a kis piros Porsche játékautóba.

Parkolás

A cukrászda előtt közvetlenül 12 autó parkolására van lehetőség, amelyet a közvetlen szomszéd üzletekkel közösen használhatnak kedves vendégeink.

Fagylaltok

Fagylaltjaink hagyományos főzött kézműves technológiával készülnek. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak.

Sütemények

Választékunkban a hagyományos sütemények mellett, megtalálható a modern ízvilág is. Apró sós pogácsák és édes teasütemények is népszerűek.

Diabetikus termékek

Cukor helyett a vendégeink által elfogadott és kedvelt édesítőszereket használjuk. Az Eritrit és Stevia olyan alapanyagok, amelyet diétázók és sportolók is előszeretettel fogyaszthatnak.

Látogasson el hozzánk Zugló legnyugodtabb övezetébe, ahol helyben készített torták, főzött kézműves  fagylalt, édes és sós aprósütemények széles választéka áll rendelkezésére.

Elérhetőség

Cím: 1141 Budapest, Egressy út 135./B

Telefon: +36 1 383 3154
Mobil: +36 20 917 2825

Téli nyitva tartás

Október 1-től  május 1-ig:

Kedd - Péntek: 10:00 - 19:00
Szombat - Vasárnap: 10:00 - 18:00
Hétfő: szünnap

Közösségi média

2017. Füzes Cukrászda - Egressy út. Minden jog fenntartva.